donderdag 18 augustus 2011

Bij ZO makelaars tijdelijk geen Kosten Koper, maar Koppel Korting

Vooruitlopend op de landelijke Open Huizen Route en de eerstkomende Kijkavond heeft ZO makelaars bovenop de verlaagde overdrachtsbelasting in plaats van de gebruikelijke Kosten Koper de komende periode bij een groot aantal woningen een unieke actie: Koppel Korting.

Hoe werkt de Koppel Korting actie voor u als koper?

• U bekijkt een deelnemende woning op Kijkavond.nl of het landelijke Open Huis van 1 oktober as.

• U wenst de woning voor de aangeboden koopsom met Koppel Korting aan te kopen.

• U levert een ingevuld biedingsformulier in per mail, fax of persoonlijk met daarop de nadere voorwaarden zoals opleveringsdatum en een eventuele ontbindende voorwaarde.

• U kunt vrijblijvend een afspraak maken met een van onze hypotheekadviseurs, die voor u de financiering regelen.

• In de koopakte wordt de koopsom met Koppel Korting opgenomen. Tevens wordt in de koopakte vermeld dat de verkoper de kosten van de leveringsakte aan de notaris zal betalen.

• U betaalt bij de notaris de koopsom en de bijkomende kosten, zoals de hypotheekakte en afsluitprovisie over het hypotheekbedrag.

Voorwaarden Koppel Korting actie:
Actie is niet bij iedere woning uit onze portefeuille van toepassing en heeft een beperkte looptijd.

De actie geldt alleen voor koopovereenkomsten, die uiterlijk 1 december 2011 tot stand komen en voortkomen uit bezichtigingen die in de periode vanaf 25 augustus tot 1 november hebben plaatsgevonden.

Het passeren van de notariƫle akte van levering zal plaatsvinden bij een door verkoper te bepalen notaris. Koper kan hier geen invloed op uitoefenen, tenzij de door hen gewenste notaris een vergelijkbaar tarief zou hebben.

Indien gewenst kan het passeren van de notariƫle akte van levering plaatsvinden op het kantoor van de makelaar. Wenst u als koper toch een andere notaris, dan dient u dit aan te geven op het biedingsformulier en verkoper dient hier uitdrukkelijk mee in te stemmen. Na ondertekening van de koopakte kan de notariskeuze niet meer gewijzigd worden. Bij een eigen keuze van notaris, komen de hogere kosten van het opstellen van de akte van levering voor rekening van koper. Deze verrekening vindt plaats via de afrekening van de notaris.

Gaat het om het aankopen van de eigen woning die als hoofdverblijf dient, dan zijn bepaalde financieringskosten, zoals bijvoorbeeld de afsluitprovisie en de hypotheekaktekosten een fiscale aftrekpost.

Vragen? Bel gerust naar ons kantoor! Telefoon 015-212 99 88 of mail makelaars@zo.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.